De productiemedewerker II is werkzaam binnen de visdetailhandel en komt voor bij zowel de ambulante visverkoop als de reguliere viswinkel.
De functiehouder is verantwoordelijk voor de (voor)bereiding en opmaak van visproducten en visgerechten. De aard van het product vraagt om handmatige technieken en specifieke vaardigheid t.a.v. de bewerking van vis(producten). Aan spierbeheersing en motorische vaardigheden worden (gecombineerd) precisie-, kracht- en snelheidseisen gesteld. De bewegingen zijn deels niet-natuurlijk en vergen spiercoördinatie. Functiehouder werkt volgens instructie en op basis van klantvraag, bestelling.
De functie productiemedewerker wordt onderscheiden op twee niveaus. De verschillen tussen de productiemedewerker I en II zijn uitgewerkt in de bijlage met Niveau-onderscheidende Kenmerken (NOK).
Resultaatgebieden | Toegevoegde waarde | Resultaatindicatoren |
---|---|---|
Controle inkomende goederen |
|
|
Ondersteuning productie |
|
|
Bewerking visproducten tot verkoopklare producten |
|
|
Verpakken |
|
|
Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden |
|
|
Productiemedewerker I | Productiemedewerker II | |
---|---|---|
Controle inkomende goederen | ||
|
|
|
Bewerking visproducten tot verkoopklare producten | ||
|
|